На декого чекають гроші, кохання та цікаві подорожі: Гороскоп на тиждень для усіх знаків Зодіаку

З понеділка, 17 травня, у Тельців переважатиме романтичний настрій, Леви можуть вирушити у подорожі, а Діви й Скорпіони збільшать фінансові надходження. Разом із тим у Риб спостерігатимуться втрати. Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка склала гороскоп на картах таро для всіх знаків зодіаку на тиждень із 17 по 23 травня, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Овен

Настрій бойовий і робочий, у ваших руках будь-яка справа легко йде, все вдається, гроші заробляються, люди посміхаються, вам вдається виконувати усі заплановані справи, особливо ті, що стосуються роботи і самореалізації.

Телець

Весь тиждень панують романтичні настрої, ви переповнені почуттями, які розквітають у вашому серці. Можливо, це початок стосунків, коли ви ще перебуваєте у любовному тумані і видаєте бажане за дійсне.

Близнюки

Відчуття свята не полишатиме вас. Увесь тиждень ви перебуваєте у піднесеному стані, весь час потрапляєте у якісь обставини, коли все складається саме так, як би ви того хотіли, вас підтримують люди, подекуди навіть незнайомі.

Рак

Період занадто спокійний і повільний і можна сказати, що застійний. Здається, що нічого не відбувається, бо ви постійно щось очікуєте, паралельно копирсаючись у собі в пошуках сенсу життя і причин цієї паузи.

Лев

Зваживши усі за і проти ви все ж вирішуєте вирушити у мандри. В принципі, ви вже давно збиралися, та все обставини перешкоджали. Але віднині для вас усі дороги відкриті. Ну, майже всі. Тому обирайте напрямок і йдіть туди, куди серце кличе.

Діва

Фортуна нині на вашому боці, особливо у справах, які стосуються фінансів. Тут у вас усе вдається якнайкраще – надходження зростають, родина багатшає, друзі теж фінансово підтримують і спрямовують вас на правильний шлях.

Терези

Відбувається щось не дуже справедливе щодо вас. Можливо, хтось спробує вас обдурити чи обікрасти, чи ще якимось способом позбавити вас грошей чи майна. Словом, будьте напоготові.

Скорпіон

Підвищення фінансування неймовірно вас потішить. Мало того, що ви отримаєте більше грошей, ви ще й матимете підтримку дуже важливих для вас людей, які у потрібний час замовлять за вас слівце.

Стрілець

З'являється надія на подальше покращення ваших справ, особливо у любовній сфері. Ви отримуєте звістку від людей, які вам небайдужі, про можливість зустрітися і нарешті з'ясувати усі ваші питання.

Козеріг

Невеликий період бездіяльності вас може дещо спантеличити, бо ви вже звикли до більш активного життя. Нинішня необхідність уповільнитися, згорнути діяльність та й відсутність грошей спонукає до філософських роздумів.

Водолій

Незважаючи на те, що тиждень буде напруженим і наповненим зустрічами, під час яких ви вирішуєте чимало нагальних справ, у вас ніби відкривається друге дихання. Тобто сили і наснаги цілком вистачить для перемоги на усіх фронтах.

Риби

Може спостерігатися невелике зниження загального тонусу, адже відбуваються якісь втрати та руйнування звичного і стабільного життя, до чого ви не були готові. Доводиться пристосовуватись до цих змін.

Джерело: Обозреватель

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...