На голові чималий шрам: Комік Розовий вперше показався після важкого поранення

35-річний комік зі Львова, зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий вперше після важкого поранення розповів про свій стан і поділився фото

Відповідну сторіз він опублікував в Instagram, передає "Еспресо.Захід".

У якому стані зараз Розовий

За його словами, реабілітація триває, однак найгірше і найстрашніше позаду.

"Вирулив. Ну ще є дуже багато реабілітаційної роботи, але найгірше і найстрашніше позаду. Тепер буду ви**буватися, що проливав кров за цю країну", - написав гуморист.

На фото можна помітити, що у чоловіка залишився чималий шрам на голові.

За словами дружини гумориста, 21 березня під час виїзного завдання Розовий отримав складне осколкове поранення голови. Врятувати життя коміка вдалося завдяки першій допомозі та швидкій евакуації.

"Це дуже складна травма, і важко уявити, чого тільки вартувала евакуація. Дякую за швидкі рішення та надану допомогу бійця 2 та 3 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр, та врятоване життя усім, хто віз Віктора ті понад 200 км. Дякую команді нейрохірургів за надскладну операцію і усій лікарні за щоденну допомогу", - розповідала дружина військового.

Довідково. Віктор Розовий народився 9 жовтня 1989 року у Львові. Він український комік, учасник команди Загорецька Людмила Степанівна. Учасник проєкту "Ігри приколів" на телеканалі 1+1. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну — військовослужбовець 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ. Обороняв Київ, воював на Херсонському та Бахмутському напрямках.

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу, - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сайз влаштувала пікнік з подругою у вишуканій білизні (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...