"На Кавказі таких розчленовували на шашлики": Після звинувачень Кіркорова від Лободи пішла продюсерка

Продюсер Нателла Крапівіна заявила, що припиняє співпрацю зі співачкою Світланою Лободою і йде з шоу-бізнесу. Про своє вона повідомила в Instagram. Це сталося на тлі скандалу з російським артистом Філіпом Кіркоровим, передають Патріоти України.

"Все нескінченне кінець свій знаходить. Відсьогодні я більше не продюсер Світлани Лободи й не хочу мати ні найменшого відношення до шоу-бізнесу", – написала Нателла.

Конфлікт Крапівіної та Кіркорова

Раніше Крапівіна спочатку назвала те, що відбувається на премії МузТВ, "цирком виродків". Крім того, вона написала, що Кіркорова, який разом з Давою приїхав на прикрашеній квітами машині, "на Кавказі раніше розчленовували на шашлики". При цьому Нателла запевнила, що всім в шоу-бізнесі до її підопічної Лободи далеко, як "Роскосмосу" до Ілона Маска.

Відповідь Кіркорова не змусила себе довго чекати. Він заявив, що Крапівіна "плаває в невагомості фекалій і боїться молодих і спраглих до роботи артистів". Крім того, він запідозрив Лободу в плагіаті номера для премії у Бейонсе.

"Деякі уявили собі, що вони вже в космосі, але за звичкою плавають у невагомості своїх фекалій, - заявив Кіркоров. - Скільки пафосу і гордовитості в цьому... Може, на щастя, багатьом артистам далеко до вас, тому що так чесно красти номери інших артистів, плагіатити або, як вам зручно, чесно складати чуже. Дівчатка, де ви вчилися - я викладав!".

"Нателла Крапівіна, ти людина подвійних стандартів і втрачаєш хватку. Навіть мені в епоху вашої сраної постправди та у пластиковому світі соромно перебувати. Особливо дико чути від сучасної людини, яка відкидає будь-які форми гомофобії, трансфобії та дискримінації. Ущемляти громадянські свободи - ось це люте минуле століття! Розчленувати мене на шашлики? Образи й погрози в соцмережах! Нателло, тобі явно потрібен фактчекер, який буде пости звіряти з поточним етичним кодексом, а то є грішки", - обурився Філіп.


"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...