"На межі": Важкохвора Катерина Тишкевич у сльозах повідомила про погіршення стану

Українська акторка Катерина Тишкевич, яка страждає від сильних головних болів, приголомшила подробицями свого лікування.

За словами акторки, низка рекомендацій лікарів їй не допомагає. Зокрема, Катерина поскаржилася на повернення проблеми з головними болями, тривожністю й зі зміною настрою.

"Це я сьогодні зранку б'юся в істериці. Вважаю таке теж можна вам довірити, бо це чесно. Причини: 1) Позаду 20 сеансів ТМС (транскраніальної магнітної стимуляції – прим. ред.). I нема більше надії, що цей інструмент допоможе і треба просто трохи терпіння. 2) Настало літо, а зміна кліматичного сезону – це теж дурне підбиття підсумків і висновок, що я все ще в дупі. 3) Окрім головного болю зранку повернулась тривожність... Це мене добило", - зазначила Тишкевич.

У відвертій розмові з підписниками у фотоблогу Катерина поділилася, що доволі важко проживає цей період з постійними головними болями, хоч і має надію на краще.

"Іноді я задовбуюсь авансом йти в життя, балансуючи на прірві людських можливостей витримки. Не плакала майже 2 місяці, але сьогодні просто прорвало, бо голова не переставала боліти ані на секунду за весь цей час... Після цього мене 1,5 години збирала до купи психолог і я ще багато плакала. А потім нафарбувалась за дві секунди і поїхала, бо мала вже домовленість і не могла скасувати. Я на межі", - додала артистка.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...