"На моїй психіці це сильно позначилося": Донька Меладзе розповіла про розлучення батьків

Донька знаменитого композитора Костянтина Меладзе, учасниця "Голосу країни-12" Лія Меладзе розповіла про дуже особисте, зазначають Патріоти України.

17-річна Лія - середня дитина Костянтина Меладзе та Яни Сумм. Їхня старша дочка Аліса вже мешкає окремо, а молодший син Валерій має порушення аутистичного спектра, тому потребує постійного піклування.

У програмі ЖВЛ Лія пригадала, як у 9 років пережила розлучення своїх батьків. "Всі сварки, які відбувалися у нас вдома, вони досить звичайні для будь-якої сім'ї, але на моїй психіці це дуже позначилося. Коли ти не зовсім розумієш, що там може когось роздратувати, що когось може засмутити. У нас вся сім'я досить тривожна. Я просто завжди очікувала, що щось трапиться погане", - поділилася Лія.

2013-го розлучення її батьків після 19 років шлюбу обговорювали на кожному кроці. Експодружжя зробило все, аби діти безболісно пережили цей період:

"Я не бачила їхніх сліз, я не бачила їхнього смутку, я не бачила їхніх проблем. Тато завжди був ось якщо не вдома конкретно, то на дзвінку. Я не почувалася покинутою, а мама мені чітко дала зрозуміти, що коли розлучаються батьки, діти не розлучаються. Я хотіла просто, щоб вони були щасливі. Це все, що мені потрібно", - пояснила дівчина.

Дуже скоро так і вийшло. Мама Яна вдруге вийшла заміж за бізнесмена Олега. А Костянтин Меладзе 2015-го таємно зіграв весілля з ексвіагрянкою Вірою Брежнєвою. "Я просто рада, що тато радий. Мені абсолютно не важливо, як, де, з ким. Життя – воно для того, щоб радіти. І якщо він радіє, це все, про що я можу мріяти", - зізналася Лія.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...