"На початку, мені здається": Христина Соловій зізналася, за що хоче попросити пробачення перед Святославом Вакарчуком

Українська співачка Христина Соловій розповіла подробиці її стосунків з музикантом, лідером гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком, з якимрозірвала співпрацю у жовтні 2023 року, передають Патріоти України.

Так, Христина поділилася, що зовсім припинила спілкуватися зі своїм експродюсером і заінтригувала, що це рішення ухвалила не вона. І додала, що в скандальному інтерв'ю Маші Єфросиніній не мала на меті когось образити:

"Я нікого не образила. Я справді не спілкуюсь зі Святославом і це не за моєї ініціативи", - розповіла артистка в програмі "Люкс ФМ".

Окрім того, співачка зізналася, що хотіла б перепросити Святослава Вакарчука за деякі свої різкі й необачні висловлювання в його бік. І пояснила, що для неї він сильна людина, яка вміє приваблювати. Втім, на її думку, навіть після вибачень він би не зрозумів її:

"На початку, мені здається, що я була в нього закохана. Це більше, не як в чоловіка, а як в особистість. Він дуже сильна особистість. Він захоплює, вміє це робити. Хотіла б перепросити за свої різкі висловлювання. Хотілось би, щоб він поставив себе на моє місце. І зрозумів, що я не мала на увазі нічого, що могло б його образити. Але він цього не відчує. Ми вже це проходили", - додала Соловій.

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сацз влаштувала пікнік з подругою у вишука не ій білизні (фоиофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...