На прощання з королевою вишикувалася черга, помітна з космосу: Бекхем стояв у ній 12 годин (відео)

Як повідомляє Deadline, колишній капітан англійської збірної з футболу та експівзахисник "Манчестер Юнайтед" Девід Бекхем прийшов попрощатися з Її Величністю у Вестмінстер-хол, і перш ніж підійти до труни королеви, відстояв 12-годинну чергу разом з іншими підданими монархині,передають Патріоти України.

Бекхем, який є однією з найвідоміших постатей у Британії, одягнув костюм, плащ та кепку, і поки стояв у черзі, спілкувався з футбольними фанатами, роздавав автографи, не відмовляв у селфі, а також їв чипси та пончики разом з іншими людьми.

На відео з численних камер видно, як Девід, котрий кілька разів зустрічався з королевою під час її 70-річного правління, витирав випадкову сльозу, увійшовши до зали з труною. Бекхем схилив голову і на мить заплющив очі.

У 2003 році Девід отримав від королеви Орден Британської імперії за заслуги перед футболом. Він часто казав, що пишається тим, що співав "Боже, бережи королеву" перед матчами з Англією.

Крім того, сім'я Бекхемів товаришує і з молодшими представниками королівської родини. Зокрема, подружжя було запрошено на весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон у 2011 році.

Тим часом черга з охочих попрощатися з королевою не зменшується. Час очікування становить 12-14 годин, а задня частина черги простяглася на схід столиці, звиваючись повз всесвітньо відомий Тауерський міст і далі. Компанія Maxar Technologies опублікувала супутникові знімки, які говорять про те, що чергу було видно навіть із космосу.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...