На тлі чуток про вагітність: Кейт Міддлтон з'явилася на публіці після двомісячної перерви (фото, відео)

15 вересня Кейт Міддлтон, яку раніше засікли разом з її старшими дітьми в магазині, відвідала базу Королівських військово-повітряних сил у графстві Оксфордшир, зазначають Патріоти України.
Як повідомляє видання Daily Mail, вона зустрілася з тими, хто організовував і виконував евакуацію людей з Афганістану після приходу до влади талібів. В ході масштабної гуманітарної операції з аеропорту Кабула до Великобританії змогли вилетіти близько 15 000 осіб. Повідомляється, що чоловік Кейт принц Вільям особисто допоміг знайомому офіцеру-афганцю втекти від талібів.

Кейт з'явилася на публіці після двомісячної перерви. Останній раз її бачили 11 липня. Пішли навіть чутки, що Міддлтон вагітна четвертою дитиною. Інсайдери повідомили, що герцогиня Кембриджська просто взяла відпустку, щоб проводити канікули з дітьми. Але британці все ж пильно вдивлялися, намагаючись розгледіти зміни у фігурі Кейт, яка вибрала для цього візиту широкі темно-сині штани, білу блузку та бежевий блейзер бренда Reiss.

ЗМІ відзначають, що Кейт своїм виходом у світ майже затьмарила свого дівера принца Гаррі, якому 15 вересня виповнилося 37 років. Члени королівської сім'ї привітали принца з днем народження в соцмережах.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...