"На війні час йде по-іншому. Ми постаріли на десяток років": Зеленська опублікувала зворушливе відео до 29-го дня війни з Росією

рша леді України Олена Зеленська опублікувала зворушливе відео про Місяць нескореності українського народу. Дружина президента підкреслила, що в містах і селах за вікнами все ще чутні вибухи, але скоро вони стануть переможним салютом, передають Патріоти України.

Зеленська нагадала, що рівно місяць тому українці прокинулися від вибухів, які не вщухають досі. Люди прокинулися в іншій реальності, де війна прийшла в їх будинок.

"На війні час йде по-іншому. Ми постаріли на десяток років. Ми навчилися розрізняти снаряди по звуку. Ми зіткнулися не просто з російським загарбником - ми зіткнулися з військовими злочинцями, які свідомо вбивають мирне населення", - заявила Зеленська.

Росіяни вбивають українських дітей

З 24 лютого загинула 121 дитина, нагадала Зеленська. Загиблі від ворожих обстрілів мирні жителі лежать в братських могилах в Маріуполі, Ірпені, в Бучі у дворах власних будинків. Сотні тисяч наших людей без зв'язку на відрізаних ворогом територіях - у підвалах Маріуполя, Київщини, Харківщини.

Також дружина президента згадала і понад 10 мільйонів вимушених переселенців, які знаходяться в інших регіонах або країнах: "Люди, які вчора мали будинок, роботу і плани, втратили все і залежать від гуманітарної допомоги".

Окупанти руйнують лікарні та школи

Крім того, російські загарбники зруйнували 13 лікарень і обстріляли понад 246, що теж є "чиєюсь віднятою життям, тому що так у людей відібрали право на лікування". Окупанти вбили 6 і поранили 16 медиків. У той же час, українські лікарі продовжують рятувати навіть в таких умовах. І в підвалах лікарень народилося вже понад 15 тисяч малюків.

"За цей місяць росіяни пошкодили або зруйнували 291 школу. "Але наші діти вчать уроки в бомбосховищах, тому що знання знадобляться їм у мирному житті, яке обов'язково буде", – запевнила Зеленська.

Вона підсумувала, що поки українці живі, то разом відбудують зруйноване, вилікують страждання, стануть кращими і сильнішими. "Тому обов'язково потрібно жити!"- написала перша леді. Вона також подякувала всім, хто бореться за Україну, тримаючи в руках зброю або дитину. "За нашими вікнами ще чути вибухи. Але скоро вони стануть переможним салютом", - не сумнівається Олена Зеленська.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...