На військовому параді на честь дня народження короля Карла III Кейт Міддлтон викликала захоплення вбранням полковниці ірландської гвардії

Кейт Міддлтон з'явилася на параді Trooping the Colour у Лондоні. Британська принцеса обрала розкішну зелену сукню та сережки принцеси Діани з діамантами та сапфірами.

Королівська персона їхала в одній кареті з королевою Каміллою. Кетрін одяглася в зелену сукню від Andrew Gn, яку доповнила крислатим капелюшком від Philip Treacy. Кейт Міддлтон не випадково надала перевагу зеленому – цей колір символізує її як полковника ірландської гвардії.

Дружина принца Уіяльма чудово виглядала в приталеній сукні-пальті, декорованій дорогоцінним камінням. Кейт приколола до сукні золоту брошку ірландської гвардії у вигляді трилисника з маленьким смарагдом від Cartier. Наряд підкреслив тендітну фігуру багатодітної матері. Шикарний образ завершили сапфірово-діамантові сережки покійної принцеси Діани.

Міддлтон зібрала довге темне волосся в низьку зачіску. Візажист зробив їй виразний макіяж із акцентом на очі. Їх виділили димчасто-чорні тіні, а губи – рожева помада.

Парад був присвячений дню народження короля Великобританії Карла III, який пишно відзначили у столиці. Міддлтон з'явилася на балконі Букінгемського палацу разом з чоловіком і дітьми. Вона привітала британців, виглядала радісною та помітно посвіжілою.

У соціальних мережах активно обговорюють новий аутфіт Кейт Міддлтон. Багато хто вважає, що вона затьмарила всіх інших гостей заходу, опинившись у центрі загальної уваги.

"Красива, неймовірно вдала сукня", "Худенька, виглядає на мільйон", "Дивний літній образ, тонка як тростиночка", "Струнка, як завжди краща", "Най ефектніша монарша особа, очей не відірвати", "Так і хочеться розглядати всі деталі образу, що приголомшливо виглядає", "Крута, троє дітей – а як модель", - прокоментували інтернет-користувачі.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...