На заміській прогулянці: Красуня-донька Олени Кравець з "Кварталу 95" показала маму і тата на рідкісних кадрах

Дочка відомої української артистки Олени Кравець Марія, яка покинула рідну домівку в 16 років, часто зустрічається з рідними, розповідаючи про ці зустрічі в Instagram. При цьому Маші вдається відкрити деякі таємниці своєї сім'ї, передають Патріоти України.

Наприклад, вчора дівчина опублікувала в сторіз кілька кумедних роликів, на одному з яких її мама Олена і тато Сергій крокували рука об руку.

Особливість такої зйомки - в тому, що чоловік Олени досить рідко з'являється на фото, і тим паче на відео. Тому фоловери Маші змогли гарненько розглянути Сергія. Також Маша опублікувала кадр з собою - поки батьки були на прогулянці, дівчина потягувала сік помаранчевого кольору.

Ймовірно, родина була на заміській прогулянці, де і відбувалася зйомка. Як відомо, Сергій Кравець зізнався в любові Олені, коли йому було 18 років. Через п'ять років стосунків пара узаконила шлюб і вже понад 20 років разом.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...