На зірку кінобойовиків боляче дивитись: Тяжкохворий Брюс Вілліс змінився до невпізнаваності (фото)

Голлівудський актор Брюс Вілліс, який страждає від лобово-скроневої деменції, через хворобу завершив кар'єру та припинив з'являтися на публіці, передають Патріоти України.

Хоч зірка бойовиків і веде закритий спосіб життя, але його сім'я розповідає прихильникам про стан артиста та вкрай рідко ділиться знімками. Утім, нещодавно папараці вдалося заскочити Брюса Вілліса під час однієї з небагатьох прогулянок Лос-Анджелесом.

Як пише Daily Mail, зірку бойовиків запримітили в районі Студіо-Сіті. Брюс Вілліс сидів на пасажирському сидінні автівки, а разом із ним були охоронці. Актор для прогулянки обрав чорну кепку та білу сорочку.

Як зазначили користувачі у коментарях під фото, Брюс Вілліс неабияк змінився. Ба більше, деякі написали, що зірку Голлівуду просто не впізнати.

Зазначимо, вперше про хворобу Брюса Вілліса стало відомо в березні 2022 року. Тоді актор оголосив про завершення акторської кар'єри через афазію – хворобу, що негативно впливає на мовні та когнітивні здібності. Однак вже через рік стало відомо, що в Вілліса насправді лобово-скронева деменція, яка швидко прогресує та не лікується. Наразі зірка бойовиків майже весь свій час проводить із сім'єю та не з'являється на публіці.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...