На знак підтримки України: Олена Зеленська та Джилл Байден вийшли у світ у синьо-жовтих образах

Перша леді України Олена Зеленська днями зустрілася у Вашингтоні з першою леді США Джилл Байден. Зеленська прийшла на зустріч в елегантному молочному костюмі зі спідницею довжини міді і подовженим жакетом, а Байден одягла чорну сукню з квітковим принтом, передають Патріоти України.

При цьому достовірно невідомо змовилися перші леді заздалегідь або так сталося випадково, але вони з'явилися на публіці в туфлях в кольорах українського прапора. Зеленська підібрала під свій образ блакитні човники на високих підборах, а Байден вважала за краще одягнути яскраво-жовті.

"Зазвичай вважається, що у подружжя перших осіб тільки гуманітарні завдання. Але війна показала - це не так. Наша сила не така вже "м'яка". Ми багато чого можемо, тим більше разом", - підписала фото Зеленська.

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...