"Наче Аладдін і Жасмин": Настя Каменських і Потап показали, як відпочивають в ОАЕ (фото)

Популярні українські музиканти Потап (Олексій Потапенко, - ред.) і Настя Каменських, які раніше показували яскраві фото з Мадрида, вирішили знову відправитися в нову подорож. Цього разу зіркове подружжя обрало Об'єднані Арабські Емірати. 34-річна артистка на своїй особистій сторінці опублікувала нові фото, передають Патріоти України.

Потап і Настя відвідали мечеть шейха Заїда. Вони позували в традиційному вбранні. Особливу увагу варто звернути на Настю, яка виглядала просто чарівно. Тим часом вона позувала без макіяжу, що додавало образу таємничості.

"Мечеть шейха Зайда - місце, в якому оживає казка про тисячу та одну ніч. Кожною клітинкою відчуваю величність і силу цього дивно красивого місця", — підписала Каменських.

Багатомільйонна армія шанувальників була в захваті: "Східна красуня", "Ви як Аладдін і Жасмин", "Гарні", "Ідеальна пара", "Настусю, вам дуже йде східний наряд", "Супер".

Зазначимо, Настя Каменських і Потап познайомилися в далекому 2006 році. Тоді репер запропонував молодій співачці співпрацю. Вони виступали в дуеті "Потап і Настя" протягом 11-ти років. Багато шанувальників і колеги по цеху навіть не здогадувалися, що пара закрутила службовий роман.

У травні 2019 року вони зіграли розкішне весілля, на якому був присутній весь український бомонд. Багато шанувальників з нетерпінням чекають від Каменських і Потапа новину про поповнення.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...