Наче білий ангел, але з декольте: Тіна Кароль підкорила бездоганними образами на "Голосі країни" (фото)

Зіркова тренерка 11 сезону шоу "Голос країни" Тіна Кароль вкотре підкорила публіку бездоганним стилем. Для суперфіналу співачка обрала одразу дві білі сукні з відвертими розрізами, повідомляють Патріоти України.

У суперфіналі "Голосу країни" українська попдіва бореться за перемогу разом з Юлією Тимочко. Тіна Кароль підтримала свою учасницю та заспівала з нею на одній сцені. Вони виконали знамениту пісню Володимира Івасюка "Балада про мальви". Для цього зіркова тренерка змінила головний образ. Фото її lookів дивіться далі.

Перший образ Тіни Кароль на "Голосі країни"

Для суперфіналу "Голосу країни" артистка обрала бездоганну білу сукню з довгими прозорими рукавами та блискучим камінням у зоні декольте. Родзинкою обтислого вбрання став глибокий розріз до стегон, який дозволив Тіні Кароль продемонструвати підтягнуті ніжки.

Білосніжну сукню тренерка проєкту довершила ніжними аксесуарами. Волосся вона вклала в елегантні локони, а візажисти зробили їй фірмовий макіяж з яскраво-червоною помадою. Перший образ Тіни Кароль спокусливий і вишуканий водночас.

Другий образ Тіни Кароль на "Голосі країни"

Для дуету з Юлією Тимочко зіркова тренерка обрала не менш розкішний образ. Вона вийшла на сцену у вечірній атласній сукні білого кольору. Це вбрання з об'ємною вставкою на плечі та на талії, відвертим декольте і спокусливим розрізом посередині.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...