"Наче ялинка Януковича в кокошнику": Українське вбрання Міс України Всесвіт 2021 розкритикували у мережі (фото)

Переможниця "Міс Україна Всесвіт 2021" Анна Неплях, яка покинула бойфренда, позувала в Тель-Авіві у вбранні, яке має презентувати Україну, передає Depo.ua. Фото та пояснення задуму костюму найкрасивішої українки організатори залишили на сторінці на Facebook, передають Патріоти України.

Костюм має назву "Вишиваний код України", а дизайнеркою витвору стала Наталія Шевчук. Поділ сукні складається з 25 п'ялець, які ототожнюють кожний регіон України, включно з Донбасом і окупованим Кримом.

"У кожного народу є свій унікальний код, який присутній у простих речах – традиціях, піснях, казках, в одязі. В Україні особливе місце займає традиційна українська вишивка. В залежності від історичного регіону України орнаменти вишивок відрізняються деталями, кольорами та власною унікальною технікою вишивки. Майстрині в процесі вишивання закладають у свій виріб не тільки красу, а й тонкий духовний символьний зміст, знаки свого роду. В давнину найчастіше вишивками прикрашали одяг та рушники. Їх ретельно зберігали і передавали нащадкам. Вишивка дійсно відрізняє наш народ, вона — це наше особисте та святе. Для українців вишивання — це процес духовного зростання та піднесення", – розповіла про свій витвір майстриня Наталія Шевчук.

У мережі вбрання Анни Неплях розкритикували. Українцям не сподобалася ані ідея, ані її втілення. Користувачі мережі критикують кольори, форми і порівнюють з елементами вбрання сусідніх народів.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...