Наче живий витвір мистецтва: Популярна співачка показала розкішне тіло у відкритому бікіні (фото)

Американська поп-співачка Ніколь Шерзінгер опублікувала в Instagram пікантні фотографії, на яких вона позує в роздільному купальнику, лежачи біля басейну, передають Патріоти України.

43-річна зірка володіє розкішною фігурою, про яку мріє кожна жінка. Про це говорять і її шанувальники: "Вау, яка фігура", "Вогненний вогонь", "Яка ти неймовірна", "Шикарна", "Жінка без віку".

"Я - Рак, а водні знаки співзвучні своїм емоціям, як і всім іншим. Це робить їх чутливими та інтуїтивно зрозумілими. Вони пристрасні, люблячі і дуже турботливі. Водні знаки також креативні і зазвичай відчувають особливу любов до мистецтва", - підписала знімок Ніколь.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...