Надя Дорофєєва в трусах і фаті ганяла по полю, прив'язана до коня: Потап зняв новий кліп зі своєю підопічною в образі "розпусної нареченої"

Співачка Надя Дорофєєва представила фанатам тизер до кліпу нової пісні NEVESTA, яку вона записала з казахським музикантом Скриптонітом. Образ, який Надя вибрала для зйомок заінтригував фанатів, зазначають Патріоти України.

Коротким відеороликом Дорофєєва піддражнила фанатів перед прем'єрою кліпу 20 жовтня. Побачені кадри настільки розбурхали шанувальників, що їм складно визначитися, чого ж вони чекають більше: розглянути спільну роботу Дорофєєвої і Скриптоніта, або розглянути її апетитні форми.

А подивитися є на що: Надя Дорофєєва для пісні NEVESTA вибрала весільний, але вельми незвичний образ. Так в короткому ролику співачка постала перед глядачами розпатланою, у фаті, білому корсеті і білих трусиках з рюшами. На ногах дівчини - важкі черевики в тон всьому луку.

Але головною родзинкою відео стали зв'язані між собою руки Дорофєєвої. Інший кінець мотузки прив'язаний до коня, так що співачці доводиться розмашисто крокувати по полю, щоб встигати за твариною.

falseФанати, які чекали відеоновинку з нетерпінням, вже почали засипати сміливу наречену Дорофєєву похвалою і компліментами:

"Мені вже подобається!"

"Ну просто улюблені ❤️"

"Завжди милуюся твоїми нагородами та успіхами❤️"

"Обожнюю ❤️"

"Як круто!"

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...