"Нагадала хробака з фільму "Люди в чорному": Українська блогерка зробила безліч операцій, щоб стати схожою на Кім Кардашьян (фото)

Альона Омович змінила себе до невпізнання, щоб бути схожою на відому американську зірку Кім Кардашьян. Українська модель і блогер зробила ринопластику, збільшила губи, вставила імплантати не тільки в груди, але і в сідниці. Крім того, вона регулярно робить уколи в вилиці і підборіддя. Дівчина часто публікує відверті фотографії в своєму Insragram, передають Патріоти України.

При цьому не всі в захваті від її змін. Часто люди пишуть образи і порівнюють її з кентавром. У Insragram у дівчини 1,6 млн підписників і 2619 публікацій. Альона Омович до заміжжя носила прізвище Богданова. Вона народилася в Києві в 1993 році. З 15 років почала бути моделлю, а в двадцятирічному віці Альона стала блогером.

Спочатку дівчина ділилася зі своїми фоловерами секретами стрункої фігури: програмами тренувань, режимом харчування. А потім захопилась пластичними операціями. При цьому нещодавно вона ще більше збільшила сідниці.

Підписники зазначають, що тепер у неї непропорційно виглядають сідниці і ноги. Хоча Омович говорила, що не хоче присідати в залі, щоб зберегти форму ніг, яка їй дуже подобається. Ось, що пишуть користувачі мережі:

  • Королева силікону;
  • Кентавр;
  • Чупакабра;
  • Це мені нагадало хробака з фільму "Люди в чорному";
  • Неначе тулуб від іншої людини;
  • Вам ці імпланти малі, знизу ж*па в'яла, а зверху - дві маленьких кульки. Де ви знайшли свого хірурга?

Варто зазначити, що незважаючи на негатив, позитивних коментарів теж багато.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...