"Найбільший біль, який мені довелося пережити": Дружина Романа Сасанчина розповіла про втрату дитини

20-річний український співак, переможець шоу Голос країни і Голос. Діти Роман Сасанчин у грудні 2021 року вперше став батьком. Його дружина, блогерка Іванна, подарувала артисту доньку Елізабет, передають Патріоти України.

Щасливі батьки прекрасно справляються зі своїми обов'язками. Однак нещодавно Іванна зізналася, що народження Елізи не далося їй дуже легко.

На своїй сторінці в Instagram 24-річна дівчина розповіла, що перша вагітність для неї закінчилася трагічно. "Було, завмер плід! Це найбільша біль, яку мені довелося пережити", - згадує молода мама.

Незважаючи на юний вік батьків, Іванна зазначає - друга вагітність була запланованою і бажаною. Правда, лікарі давали дівчині невтішні прогнози - через проблеми зі здоров'ям у неї на зачаття могло піти кілька років.


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...