Найдорожчий - це взагалі не річ: Аліна Гросу розповіла про подарунки від коханого

Українська співачка Аліна Гросу і російський актор Роман Полянський взяли участь в іспиті від програми "Зірковий шлях" і відповіли на питання про свої стосунки і не тільки, передають Патріоти України.

У закоханих запитали, який найдорожчий подарунок Аліна отримувала від Романа. Співачка розповіла, що майже за два роки стосунків коханий дарував їй телефони, планшет, багато прикрас.

"Він мені стільки браслетів подарував, що я їх не ношу. Не можу визначитися, який одягнути", - сказала Гросу.

При цьому Аліна вважає, що найцінніший подарунок - це кліп на пісню "Арестован". Полянський не тільки знявся в цій відеороботі, але і виступив в ролі режисера.

Крім того, зірки зізналися, де було їх перше побачення. Виявляється, Роман запросив Аліну в бар свого друга, де готують дуже смачні бургери. "Я прийшла на підборах в пивнушку. Відчувала себе не в своїй тарілці", - додала Гросу.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...