"Найгірше, що траплялося зі мною": Екснаречена Кличка розповіла, як передала йому права на опіку над дочкою

Американська актриса і за сумісництвом колишня наречена Володимира Кличка - Хайден Панеттьєрі - розповіла, що передала йому права на опіку над дочкою Кайєю-Євдокією. Про це повідомляє People, передають Патріоти України.

Так, Хайден сказала, що передала Кличку права на опіку над дочкою, повністю не усвідомлюючи того, що вона робить. За її словами, у неї не було можливості розібратися в документах. Ймовірно, тоді дівчина на тлі болісного розриву з Кличком була в не дуже стресостійкому стані, тому не до кінця розуміла, які наслідки можуть бути після підписання цих документів.

Також актриса додала, що передала опіку над дочкою Кличку, бо планувала зайнятися собою і вилікуватися від наркотичної та алкогольної залежності. Після її лікування, їхня спільна дочка могла приходити до неї, але цього, за словами Хайден, не сталося.

"Це дуже мене засмутило. Я маю на увазі, це було найгірше, що траплялося зі мною. Підписання цих паперів було найбільш несамовитою подією в моєму житті, це розбило мені серце, як ніщо і ніколи", – поділилася актриса.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...