"Найкращі інвестиції - вкласти гроші в себе": "Міс Україна 2020" похвалилася природною красою в бікіні і без макіяжу (фото)

Відома красуня і переможниця кількох конкурсів краси Єлизавета Ястремська влаштувала день відповідей на питання від фанатів. Дівчина опублікувала також цілу серію жарких кадрів, які раніше не показувала, повідомляють Патріоти України.

У розділі Сторі на своїй сторінці в Instagram Єлизавета показала різні образи, не обійшлося і без жарких літніх кадрів. Багато фанатів поцікавилися, як же Ястремська виглядає без фільтрів і макіяжу в повсякденному житті.

"Чи є ейджизм на конкурсах? Чи багато суддів дивляться спочатку в паспорт, а потім на дівчину?» - запитує також одна з прихильниць. Єлизавета відповіла максимально відкрито: "більшість конкурсів краси не дозволяють дівчатам старше 28 років подавати заявки. Як мені здається, це не зовсім правильно. Сьогодні багато що змінилося: старіти ми стали помітно пізніше. У сучасному світі з високим рівнем косметології багато дівчат за 30 виглядають краще, ніж у 18».

Єлизавета відповіла максимально відкрито: "більшість конкурсів краси не дозволяють дівчатам старше 28 років подавати заявки. Як мені здається, це не зовсім правильно. Сьогодні багато що змінилося: старіти ми стали помітно пізніше. У сучасному світі з високим рівнем косметології багато дівчат за 30 виглядають краще, ніж в 18».

Також Єлизавета розповідала, що коли вона вчилася в школі, то увімкнула телевізор і побачила там шикарну блондинку, яка давала інтерв'ю, це була президент конкурсу краси Анна Філімонова. "Я тоді дивилася на неї із захопленням і мріяла з нею працювати, коли моя мрія стати Міс Україна Всесвіт здійснилася. Я тоді подивилася, як добре вона виглядає і зрозуміла, що хочу виглядати так само доглянуто. Слова про те, що важливо вкладати в себе залишилися зі мною на все життя. Я зрозуміла, що найкраща інвестиція - це інвестиція в себе. Для мене Анна - це приклад, як жінка сама себе створила", - резюмувала модель.


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...