"Найкрасивіші відносини в моєму житті були з ним": Мілявська розповіла, як зраджувала Цекалу із бандитом

Співачка Лоліта Мілявська, будучи заміжньою за Олександром Цекалом, зраджувала чоловікові з бандитом. Про це Лоліта розповіла в інтерв'ю Карену Адамяну на YouTube-каналі Макарена, передають Патріоти України.

«Він багато намагався зробити для мене, щоб я в себе повірила… Я робила вигляд, що йшла гуляти з собакою… Він під'їжджав на машині, зупинявся десь, і ми цілувалися», — поділилася зірка.

За словами співачки, подружня невірність мала місце в останні роки існування творчого дуету Мілявської-Цекала. «Це була моя перша спроба піти з дуету „Академія“. Стосунки вже давно припинилися, а робота тримала», — розповідає співачка.

Романтичні стосунки з представником криміналітету тривали недовго. «Найкрасивіші відносини в моєму житті були з ним… Був приголомшливий роман. Але закінчився недобре. Його застрелили», — пояснила Мілявська.

Нагадаємо, Мілявська є фігуранткою бази сайту «Миротворець» за поїздки в окупований Крим і на Донбас, за участь в російській пропаганді і співпрацю з проросійськими терористичними організаціями.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...