"Найскладніший поєдинок у спортивній кар'єрі Усика": Брати Клички розповіли, чого очікують від бою кримчанина з британцем Джошуа

Легенди світового боксу Володимир і Віталій Клички поділилися думками про майбутній чемпіонський бій між своїм Олександром Усиком і британцем Ентоні Джошуа, зазначають Патріоти України.

Володимир анонсував поєдинок у себе в соцмережах, заявивши, що чекає на нього з нетерпінням.

"В очікуванні захопливого поєдинку між Усиком та Джошуа. Не можу дочекатися цієї чемпіонської битви. Це змушує мене хвилюватися", - написав Кличко-молодший у Twitter.

Своєю чергою, мер Києва Віталій Кличко відповів на запитання про шанси Усика перемогти Джошуа.

"Це буде найскладніший поєдинок в спортивній кар'єрі Усика. З боксером такого рівня Олександр ще не зустрічався. Шанси? Все залежить від нього - від того, наскільки правильними будуть стратегія і тактика. Наскільки Олександр зможе нав'язати Джошуа свою формулу бою і не дати можливості супернику користуватися його зростом і перевагою у вазі. Тому що Джошуа - вище Усика і буде намагатися контратакувати, користуючись також перевагами в довжині рук і володінні потужним ударом правою", - цитує Віталія Meta Ratings.

У переддень поєдинку Усик та Джошуа стали на ваги - британець переважив українця на 8,6 кг. Після процедури зважування боксери провели фінальну дуель поглядів.

  • Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться 25 вересня в Лондоні на стадіоні "Тоттенгем Готспур". Початок орієнтовно після 23:00 за київським часом.
  • На кону в цьому поєдинку стоятимуть титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями IBF, WBO, WBA та IBO, якими володіє Джошуа.
  • 34-річний Усик в останньому поєдинку переміг Дерека Чісору і захистив звання обов'язкового претендента на пояс WBO. Олександр виграв всі свої 18 боїв у кар'єрі, два з них він провів у надважкій вазі.
  • На рахунку 31-річного Джошуа 24 перемоги (22 - нокаутом) у професіоналах за однієї поразки. В останньому бою у грудні минулого року він нокаутував болгарина Кубрата Пулєва.

Як повідомляв ТСН Проспорт, Усик прийшов у костюмі Джокера на пресконференцію та першу дуель поглядів з Джошуа.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...