"Найстрашніші хвилини для нашої сім'ї": Сумська розповіла, чому її старша дочка не їде з РФ

Актриса Ольга Сумська, яка з самого початку війни залишилася в Україні разом зі своїм чоловіком і молодшою дочкою, відповіла на звинувачення фанатів за замовчуванням війни старшою дочкою, передають Патріоти України.

Як повідомляє Таблоїд, Сумська розповіла, чому Антоніна Паперна, яка проживає в Росії, не засуджує і не покидає країну-агресора.

"Я бачу, що тут тисячі питань. Повірте, вона дуже переживає, вона дуже плакала, тому що не могла доїхати на похорон бабусі. Це найстрашніші, дуже зворушливі хвилини нашої сім'ї. Там (в Росії – ред.) інше інформаційне поле, воно страшне", - пояснила актриса.

"Мені пишуть колеги, нехай кидає все, нехай їде. Чорти що. Тільки виїхати з двома маленькими дітьми, повірте, це дуже складно, практично неможливо. Вона в декреті. Кинути свій будинок-ну як це...",- розповіла Сумська.

За словами Ольги, якби була така можливість, її старша дочка обов'язково б поїхала з Росії. Чоловік Сумської Віталій Борисюк також прокоментував цю ситуацію. За його словами, багато їхніх друзів пишуть в особисті повідомлення. Вони розуміють, що відбувається в Україні, але бояться покарання. Мовляв, треба вибирати - або сказати слово, або сісти за грати.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду, - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...