"Найцінніше в світі"! Юрій Горбунов показав перше спільне фото сина Івана з молодшим братом

Катя Осадча та Юрій Горбунов 19 серпня стали батьками ще одного сина. Коли мама і новонароджений відновилися, шоумен привів до пологового будинку 4-річного Івана познайомитися з молодшим братом і похвалився з шанувальниками чарівним фото першої зустрічі, передають Патріоти України.

"Привіт, братик !! Наші хлопці знайомляться", - зазначив в публікації Юрій Горбунов. В особистому акаунті в Інстаграм успішний український ведучий опублікував чарівне сімейне фото. У кадрі можна побачити крихітного хлопчика, що лежав на лікарняному ліжку, і 4-річного сина Каті Осадчої і Юрія Горбунова, який з ніжністю дивиться на брата і гладить його по голові.

Зоряна пара поки не розкриває ім'я дитини і, звичайно ж, не показує його личко. Шанувальники нестямі від щастя, що артисти і так стали показувати більше свого особистого життя. Фото двох рідних братів привело фанатів в захват.

"Яке це щастя! Ще потрібно лапочку дочку", "Молодці, відмінна сім'я", "Найцінніше в світі", "Ну треба ж, старшенький хмурить носик, як тато! Милота", "У вас такі гарні сини", "Які хороші у вас хлопці !! Нехай будуть здорові і щасливі", - пишуть фоловери.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...