Найтитулованіша фанатка найстарішого британського телесеріалу Єлизавета II відвідала знімальний майданчик на честь 60-річчя "Вулиці Коронації"

Королева Єлизавета

Королева Єлизавета II відвідала знімальний майданчик найстарішого британського телесеріалу «Вулиця Коронації» в Манчестері. Популярна «мильна опера» в минулому році відзначила 60-річчя з дня свого початку, зазначають Патріоти України.

«Вулиця Коронації» почалася 9 грудня 1960 року. Серіал є володарем шести нагород Британської академії BAFTA TV з дев'ятнадцяти номінацій. Він розповідає про життя простих мешканців вулиці Коронації в невеликому містечку Везерфілд — здебільшого представників робітничого класу з різними долями. На ньому виросло не одне покоління глядачів.

Як повідомляє Daily Mail, королева, перед якою розстелили червону килимову доріжку, зустрілася з акторами та членами знімальної групи. Вони розповіли їй про те, як проходила робота над проєктом в період пандемії.

95-річна Єлизавета зайшла в паб Rovers Return, який постійно фігурує в серіалі.

Її Величність прибула в яскраво-блакитному вбранні та перебувала в чудовому настрої.


"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...