Накропали з Меган ще купу бруду: Принц Гаррі опублікує другий том своїх мемуарів після смерті королеви Єлизавети

Після того, як було оголошено, що наприкінці майбутнього року будуть опубліковані мемуари принца Гаррі (ця новина змусила запанікувати Букінгемський палац), виданню Daily Mail стало відомо, що це лише вершина айсберга. Насправді принц та його дружина Меган Маркл уклали контракт на написання чотирьох книг, інформують Патріоти України.

Перша, як і було заявлено, вийде восени 2022 року (якраз після Платинового ювілею Її Величності). Другу свою книгу Гаррі має намір опублікувати після смерті королеви Єлизавети II, якій зараз 95 років. Це ще більше вжахнуло палац, оскільки принц, судячи з усього, приберіг для другого тому мемуарів свої найгучніші заяви та викриття — настільки серйозні, що він не хоче травмувати бабусю.

Ще одну книгу напише Меган. Вона буде присвячена питанням фізичного та душевного здоров'я. Подробиці про четверту книгу поки невідомі. Гонорари Сассексів можуть в цілому скласти 40 мільйонів доларів.

"Ми спілкуємося": Цимбалару вперше висловилася про причини розлучення з Боклановим після 10 років стосунків

середа, 1 травень 2024, 6:25

Українська акторка Анастасія Цимбалару вперше висловилася про розлучення з зіркою серіалу "Спіймати Кайдаша" Григорієм Боклановим, передають Патріоти України. Подружжя перебувало у стосунках 10 років, два з яких прожило в шлюбі. У березні цього року ак...

Знаковий жест: Україну вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ відвідала британська королівська особа

вівторок, 30 квітень 2024, 9:52

Герцогиня Единбурзька Софі стала першим членом королівської родини Великої Британії, яка відвідала Україну після початку повномасштабного російського вторгнення у 2022 році, передають Патріоти України. У понеділок вона прибула з одноденним візитом від...