"Нам за них радіти чи сумувати?": Стало відомо, у яких зараз відносинах Мішина та Еллерт (фото)

У фіналі першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" актриса Ксенія Мішина обрала гумориста Олександра Еллерта. Глядачі пророкували, що стосунки з інфантильною та несерйозною людиною довго не триватимуть, так воно і сталося. Їхній роман закінчився менш ніж через рік після початку, зазначають Патріоти України.

І якщо у когось ще залишаються сумніви, що закохані знову ховаються або наводять інтригу на свої стосунки, то вони поставили велику та жирну крапку. Стало відомо, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт обірвали будь-які контакти. Вони відписалися один від одного в Інстаграмі, а також вилучили спільні фотографії.

В особистому обліковому записі в Інстаграм ведучого залишився лише один знімок, на якому є Мішина, також там зображений її син Платон і дочка Еллерта Еліна. А також у його мікроблозі залишилося фото із Платоном, опубліковане на честь дня народження хлопчика.

До цього гуморист активно лайкав і коментував пости своєї колишньої коханої, але, мабуть, їм ніяк не вдалося налагодити контакт. Щобільше, шанувальники впевнені, що Ксенія Мішина заблокувала свого ексбойфренда.

"Той момент, коли не читаєш пост, а відразу шукаєш коментар від Сашка", "Вже не шукайте, Ксюша заблокувала Сашу", "А де комент від Саші?", "Так вони разом із Сашком чи ні???? Не можу це відслідковувати! Мені за них радіти чи сумувати?" – цікавляться фоловери.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...