"Намагалася достукатися до подруги": Тарабарова висловилася про зрадницю Тодоренко, яка мовчазно живе у Москві

Українська співачка Світлана Тарабарова розповіла про стосунки з ведучою Регіною Тодоренко, яка ще з початку війни на її Батьківщині обрала життя в РФ і замовчування злочинів окупантів, передають Патріоти України.

Як відомо, артистки були колишніми учасницями гурту Real O, тоді між ними зародилася дружба. Втім, свої корективи внесло повномасштабне вторгнення. Раніше Світлана розповідала, що на початку вона намагалася достукатися до подруги й донести їй правду. Втім, після кількох марних спроб вона просто припинила робити це.

Зараз, за словами Тарабарової, нічого не змінилося. Вона так само не підтримує спілкування зі зрадницею. І додає, що на третій рік кривавої війни не хоче тягнути ані Тодоренко, ані жодних інших росіян в український інфопростір.

"Спочатку війни всі дивилися на російських артистів і лідерів думок, шукали підтримки чи засудження, якоїсь реакції, але зараз, на третьому році війни, вже зрозуміло, що це нічого не змінить. То навіщо ми знову тягнемо в наш інфопростір росіян?", - зазначила співачка в інтерв'ю "Фокус".

"Не в ремісії й не вільна від раку": Кейт Міддлтон і король Чарльз не дуже добре почуваються, - ЗМІ

понеділок, 16 вересень 2024, 19:52

Світ зітхнув з полегшенням, коли Кенсінгтонський палац оприлюднив відео з принцесою Кетрін, принцом Вільямом та їхніми дітьми, в якому говорилося, що принцеса закінчила хімієтерапію і повернеться до суспільних обов'язків, хоч поки й обмежених, передают...

"Ми не купимо квартиру, нову машину": Тарас Тополя розповів про свій бізнес і скільки заробляє під час війни

понеділок, 16 вересень 2024, 18:48

Лідер гурту "Антитіла", український співак Тарас Тополя розповів, що приносить йому дохід під час війни та скільки взагалі заробляє коштів, передають Патріоти України. Артист зізнається, що не страждав від браку грошей. Зокрема, музикант вміє заробляти...