Намічається новий скандал? Принц Гаррі та Меган Маркл вирішили таємно хрестити доньку без Єлизавети II

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл не будуть хрестити доньку Лілібет у Лондоні в присутності королеви Єлизавети II. Герцог та герцогиня Сассекські вирішили провести обряд у Каліфорнії. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

На думку експерта з питань королівської сім'ї Річарда Фіцуільяма, "пара зробить все по-своєму". Він вважає, що принц цього разу вони проведуть секретну церемонію, без гарячих суперечок, які супроводжували хрестини їхнього старшого сина Арчі. Фіцуільям звернув увагу на те, що пара досі не опублікувала жодного фото дівчинки: "Це рішення показує, що герцог та герцогиня все зроблять по-своєму".

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу, - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сайз влаштувала пікнік з подругою у вишуканій білизні (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...