Напевно, я відкрита: Тіна Кароль зізналася, чи готова вона закохатися і зустріти нового чоловіка (відео)

Поулярна українська співачка Тіна Кароль розповіла про найбільш особисте. У недавньому інтерв'ю в програмі "Без фільтрів" (Казахстан) співачка торкнулася теми любові і закоханості, зізнавшись, що не знає, чого хоче і до чого готова, передають Патріоти України.

Після смерті Євгена Огіра, чоловіка та продюсера Тіни Кароль, артистка довго страждала від посттравматичного синдрому. У річницю шлюбу з покійним коханим вона перебувала в Казахстані. Зірка розповіла, чи досі відчуває біль.

"Біль фантомний, він ніколи не пройде. Я приймаю це випробування. Він завжди мріяв, щоб я не зупинялася. Я подумала, що краще я буду тут з тим, що нас об'єднує хоча б фізично, з обручками, ніж я буду стояти біля могили й знову плакати. Тому я вибрала для себе прилетіти й взяти наші важливі речі," - поділилась знаменитість.

Ведуча Каміла Жусупова поставила Тіні особисте питання про те, що Кароль почала собі дозволяти, що змінилося в ній всередині і зовні, чи готова вона до чогось нового. Артистка відповіла, що вона стала потроху оживати (після втрати чоловіка, – УНІАН), але питання її застало зненацька.

"Я хочу закохатися? Не знаю. Не хочу. Чого я хочу? Розквітнути, напевно. Відчути свою повну силу як жінки. Я хочу любові? Не знаю. Але можливо відкрита до неї", - сказала Тіна Кароль у відео, опублікованому в YouTube.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...