Український кухар Євген Клопотенко, який нещодавно частував принца Гаррі, у своєму житті багато подорожував і знається на звичаях та особливостях кухні різних народів, передають Патріоти України.
Також він розповідає про звичаї та ритуали, які з'являється в його житті під впливом певних подій. «Мій особистий ритуал — завжди вечеряти не одному, — написав пан Євген у соціальній мережі. — Наче просте правило, але насправді є в ньому щось таке важливе. Моя мама завжди наполягала, щоб ми їли разом. І ми реально не починали, поки всі не сіли й не насипали собі».
Євген завважує, що люди можуть бути злими, зайнятими, можуть не завжди розуміти одне одного, навіть не розмовляти. Але коли вони сидять за одним столом і їдять, вони почуваються ближчими.
«Я жив в Італії й бачив, як вони роблять це завжди. Сідають разом. І сваряться теж завжди. Але наймиліші сварки у моєму житті були саме там: „Ти не досолив!“, „Помідори перегрів!“, „Сиру замало!“ І це прекрасно. Бо якщо вже сваритися, то тільки через їжу», — резюмує розповідь Євген Клопотенко.
На його думку, подібний ритуал стає в нагоді навіть в тому випадку, коли доводиться бігати з ранку до вечора — при цьому думка «увечері сядемо й будемо їсти» тримає. Особливо якщо будеш їсти не сам.
Український кухар Євген Клопотенко, який нещодавно частував принца Гаррі, у своєму житті багато подорожував і знається на звичаях та особливостях кухні різних народів, передають Патріоти України. Також він розповідає про звичаї та ритуали, які з'являєт...
Українська фехтувальниця Ольга Харлан поділилася, на якому етапі підготовка до весілля з італійським спортсменом Луїджі Самеле, передають Патріоти України. Закохані разом понад п’ять років, а торік Луїджі освідчився своїй обраниці. Відтоді шанувальники...