"Напруга була колосальною": Продюсер Андрія Данилка розповів, що підірвало здоров'я артиста і що з ним зараз насправді

Повідомлення про хворобу Андрія Данилка всерйоз налякало армію шанувальників зірки, і незабаром менеджмент артиста запевнив, що насправді він просто поправляє проблеми зі сном. При цьому продюсер VERKA SERDUCHKA розповів, що творчий ювілей кумира мільйонів відбудеться. Про це Юрій Нікітін повідомив у програмі "ЖВЛ", передають Патріоти України.

За його словами, Данилко дійсно сильно підірвав своє здоров'я після Євробачення-2007, коли замість перемоги отримав 2-е місце. А за цим послідувало цькування українського артиста в Росії, де йому просто заборонили виступати в той час через хіт під назвою "Лаша Тумбай", що багато хто інтерпретував як Russia Goodbay.

Як пояснив Нікітін, після оглушливого успіху на Євробаченні Данилко в образі Сердючки став артистом, який гастролює найбільше за всіх в країнах СНД, а також за кордоном.

"Не було жодного артиста, якого можна було б порівняти з Сердючкою. Це тури по 40, 50, 100 концертів... У Нью-Йорку 8 концертів тільки на одному майданчику за один приїзд. Ви уявляєте? Я не знаю, хто ще працює так. Напевно - ніхто", - зазначив продюсер.

Така активна діяльність, а ще скандал з РФ, за словами продюсера, сильно вплинули на фізичне та емоційне здоров'я співака, каже Нікітін.

"Насправді, напруга була просто колосальною. Він мало спав, він дуже сильно нервував. У нього було нервове виснаження. Дуже складна ситуація була", - розповідає продюсер зірки. Також він додав, що Данилку довелося лікуватися за кордоном, і він навіть мав намір завершити проект VERKA SERDUCHKA, влаштувавши прощальний тур.

Нікітін наголошує, що плани артиста змінилися, і Андрій знаходиться "в тонусі". "Данилко останнім часом не говорить про те, що пора прощатися з Сердючкою, а навпаки - пропонує ідеї", - сказав продюсер.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...