Наречена була у... штанах: Виконавець хіта 90-х "Мій номер 245" Гарік Кричевський видав доньку заміж у Німеччині (фото, відео)

Зірка 90-х український співак Гарік Кричевський офіційно став тестем. На своїй сторінці в Instagram музикант опублікував фото з донькою Вікторією у німецькому місті Гейдельберг після урочистої церемонії одруження, передають Патріоти України.

24-річна дівчина вся у білому, на ній фата, а в руках букет нареченої. «Поки що так… подробиці ближче до літа,» — заінтригував Кричевський. Сама Вікторія також опублікувала в Instagram кадри з урочистої церемонії, яка відбулася 19 листопада. Дівчина подякувала всім, хто був присутнім на реєстрації шлюбу та наголосила, що незабаром чекає святкування весілля. Під фото з новоспеченим чоловіком Крістіна написала: «Пройшовши через усі труднощі, через дуже довгі відстані терміном у 3,5 роки, ми стоїмо щасливі. Кохання перемагає завжди!»

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...