"Народ ніколи не помиляється". Мати Кузьми Скрябіна висловилася щодо повторного розслідування його загибелі

Сьогодні, 17 серпня, Андрію Кузьменку, лідеру гурту Скрябін виповнилося б 54 роки. Мати Кузьми Ольга Михайлівна Кузьменко розповіла, чи хоче повторного розслідування його загибелі передають Патріоти України.

Напередодні дня народження Андрія Кузьменка, який загинув внаслідок автомобільної аварії 2 лютого 2015 року, його мати Ольга Михайлівна Кузьменко дала інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну. У ньому вона прокоментувала свою позицію щодо результатів розслідування автокатастрофи. В інтерв'ю Слава Дьомін припустив, що нинішнє керівництво України могло б наново провести розслідування загибелі Кузьми Скрябіна з огляду на його критику тодішньої влади та висловлювання про росіян. Він поцікавився у його матері, чи не хотіла б вона нового розслідування.

«Ні, — відповіла вона, — Той, хто це зробив, до сьомого коліна розплачуватиметься. Він, його діти, онуки, правнуки, праправнуки тощо. Зараз я не хочу чинити над ним суд. Я не знаю, хто це був. Можуть зараз когось підставити, можуть засудити не того. Якби якась зачіпка була, а так зачіпки немає, і я нікого не можу звинуватити. Але народ ніколи не помиляється. А близько мільйона людей стверджує, що це не була просто ДТП.

Але чи добилася чогось мама Гонгадзе? При цьому були названі фігуранти справи. А вона, бідна, ходила і до тих, і до інших. А її просто всюди футболили. Так вона шукала сина, шукала ту гарну голову того вродливого чоловіка. Я думаю, що вона в душі побажала того ж їм усім (вбивцям, — ред), чого і я бажаю зараз. І того ж зараз кожна мати України бажає ворогам — щоб «згинули, як роса на сонці», — відповіла Ольга Михайлівна. Нагадаємо, офіційна версія смерті Андрія Кузьменка – перевищення швидкості, що призвело до ДТП зі смертельними наслідками.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...