"Народила їх трохи запізно": 47-річна Олена Кравець зізналась, як це бути мамою маленьких дітей

Українська акторка та ведуча Олена Кравець висловилася про виховання 7-річних двійнят – Вані та Каті.

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" знаменитість зізналась, що бути мамою – це дуже складно. Окрім того, Олена Кравець вважає, що народила молодших дітей трішки запізно. Раніше ведучій було неабияк складно поєднати роботу, особисте життя і виховання двійнят.

"Це важко, але ж я не єдина. Діти – це важко, але ти з ними дуже дорослішаєш, вони просто вимагають від тебе дорослої позиції. Як на мене, я кажу за себе, а не за всіх жінок, я народила їх трохи запізно, в 39 років. Вони зараз вже більш інтегровані в моє життя, а раніше мені потрібно було трохи на шпагаті роз'їжджатися: робота, те, що мені подобається, і та ступінь зануреності в їхнє життя була дуже велика. Вони вимагали, щоб біля них крутився весь світ і я", – поділилася ведуча.

Нині ж акторка привчає їх до самостійності та дає зрозуміти, що вони самі можуть організовувати своє дозвілля. Кравець хоче, аби двійнята розуміли, що мамі потрібен час для себе і вона не завжди може бути поруч.

"Зараз вони дорослішають. Я розумію, що я можу казати їм правду, що я дуже втомлена, що я не маю забезпечувати їм дозвілля. Я їх потрошку готую до того, що тепер я в будинку не завжди як головна мавпа їм потрібна. У мене може бути своє життя і воно має бути", – прокоментувала акторка.

Також Кравець поділилася, як їй працюється в парі з 20-річною донькою Марією. До слова, вони разом ведуть на YouTube подкаст "Вдома поговоримо". Як зізналась Кравець, їй з донькою неабияк комфортно працювати. Щоправда, за словами ведучої, іноді в роботі вона може бути жорсткою та вимогливою. Тим не менш, Маша не ображається на маму та вже звикла до її манери спілкування в роботі.

"Мені круто! Мені так подобається, мені так комфортно і легко з нею. Я знаю, що я іноді буваю дуже вибагливою. Я іноді в роботі буваю більш різкою, аніж в житті. Вона вже теж пристосувалася і може не звертати увагу на такі штуки. А так мені з нею дуже комфортно", – розповіла акторка

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...