"Наш герой. Наш захисник. Легенда": Данилко відповів Арестовичу, пояснивши, хто насправді зірка найновішої України

З початком війни популярний співак Андрій Данилко бере активну участь в інформаційному протистоянні ворогові, закликаючи всіх допомагати українським воїнам та волонтерам, передають Патріоти України.

Напередодні Андрій опублікував знімок у себе в Instagram фото головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, який назвав основну відмінність між командирами ЗСУ та армії орків.

«Наш герой. Наш захисник. Легенда. Валеріє Залужний, ви — зірка новітньої історії України. Нескінченна повага та подяка», — підписав він пост.

При цьому співак не став пояснювати, чим викликано публікацію, але, найімовірніше, приводом для неї стало бажання відповісти раднику голови Офісу президента Олексію Арестовичу. Той напередодні, як відомо, потрапив у скандал, висловившись не зовсім справедливо про головкома — мовляв, багато українців захоплюються головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, і при цьому ігнорують той факт, що Збройними силами та територіальною обороною керує верховний головнокомандувач Володимир Зеленський.

Також Арестович додав, що Зеленський керує бойовими діями та розкритикував коментаторів за те, що ті готові приписати всі успіхи ЗСУ, а всі невдачі Офісу президента. Фоловери Андрія оцінили його тонкий натяк і повністю підтримали співака.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...