"Наш шлюб вже ніколи не буде, як на початку": Олена Кравець відверто розповіла про стосунки із чоловіком (відео)

Актриса «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу», шоувумен Олена Кравець висловилася про кризу у відносинах із чоловіком та шляхи вирішення сімейних проблем. Одкровеннями вона поділилася у програмі "Твій день" на каналі "1+1", передають Патріоти України.

Разом із чоловіком Сергієм Олена прожила 19 років, пара почала зустрічатися ще у студентські роки, потім їхній роман переріс у шлюб. За цей час подружжя пережило не одну кризу, а подолати проблеми їм допомагали фахівці.
«Мені здається, що зараз ми вийшли на такий рівний шлях, і я розумію, що таким його ще не знаю. І не лукавитиму, кожен з нас знаходиться в індивідуальній терапії. Ми раніше мали загальну терапію, були в нашому житті обставини, які привели нас до фахівців. Це нам дуже допомогло», - зазначила вона.
Головний критерій якості відносин для Кравець – легкість. Вона порівнює етапи подружнього життя із рівнями гри. Після проходження кожного періоду, набувається цінна і корисна нова навичка, відбуваються особистісні трансформації. До криз і проблем у подружньому житті вона ставиться філософськи.
«Наші відносини вже ніколи не будуть такими, як на початку. І це дуже цікаво. Мені подобається той рівень гри, на якому ми зараз із Сергієм живемо», — додає «перша леді» «Кварталу».
Олена знайшла для себе особистий баланс між роботою та сім'єю. Вона більше не прагнути встигати все й одразу, адже знає, як це на ній відбивається. «Устигнути все — це для мене вигоріти. Я вже це скуштувала кілька разів і знаю, до чого це призводить. Тому більше із цим не жартую», – зазначає вона.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...