"Нащо так багато фотошопу?": Каменських похвалилася пікантним кадром з Потапом, але їм не повірили

Українська співачка Настя Каменських поділилася з підписниками інтимним фото з репером Потапом, на що її звинуватили в надмірному використанні фотошопу. Підписникам здалося, що артистка соромиться нерівностей на тілі, тому згладжує шкіру, передають Патріоти України.

Кадри, на яких зірка стоїть біля барної стійки, а Потап готується ляснути її по сідницях, Настя опублікувала у своєму Instagram. Співачка сфотографувалася в білому бікіні, але її тіло виглядає неприродно "затертим".

З-поміж коментаторів, які нахвалюють підтягнуту фігуру знаменитості, знайшлись і ті, які розгледіли фотошоп. Деякі фанати навіть поцікавились, чому вона тоді не редагує і чоловіка.

  • "А тепер так само, тільки без фільтрів;
  • Нащо так багато фотошопу?;
  • Видно ж, що нога вище коліна "затерта";
  • А чому тільки себе фотошопиш, а Потапа ні?;
  • Нащо викладати фото в купальнику, якщо потім його доводиться фотошопити?" – пишуть під дописом фанати.
  • Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

    четвер, 25 квітень 2024, 9:14

    Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

    "Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

    четвер, 25 квітень 2024, 6:24

    Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...