"Наші стосунки, коли ми були в дуеті, почалися зі сварок. Я так не лаялася ніколи і ні з ким": Настя Каменських розповіла про табу у стосунках із Потапом

Настя Каменських і Потап зіграли весілля у 2019 році, і з тих пір часто діляться в соціальних мережах своїм сімейним щастям. В інтерв'ю на YouTube-каналі DOROTYE 34-річна співачка зізналася, що гармонію у стосунках їм допомагають підтримувати правила і домовленості, передають Патріоти України.

"Наші стосунки, коли ми були в дуеті, почалися зі сварок. Я так не лаялася ніколи і ні з ким. Нас навіть селили в різні готелі. Це була прямо ненависть. Правду кажуть, від любові до ненависті один крок. Якби мені тоді хтось сказав, що я вийду заміж за Льошу, я б [не повірила], - розповіла Каменських. - Зараз у нас не буває конфліктів, але бувають суперечки".

Ще під час "притирання" пара домовилася про взаємну повагу і встановила кілька правил. "Матюки і обзивання - такого немає. Ще одне табу - ніколи ніхто з нас не полізе в телефон. Ніколи. Це дуже важливо, я раджу робити це взагалі всім сім'ям. Особливо настійно не рекомендую робити це дівчатам. Тому що у нас у всіх є свій простір, і він має залишатися. Це дуже важливо. Це повага одне до одного", - сказала Настя.

Після сварки подружжя відразу ж мириться, а невдоволення вони ніколи не тримають у собі. "Буває, мене щось непокоїть. Я можу спокійно дочекатися вечора, поки він прийде, а не дзвонити або написати злісне смс на 44 сторінки, - розповіла Каменських. - Потрібно ділитися і розуміти. І говорити, якщо щось тебе не влаштовує. Або людина піде тобі на зустріч, або ні. Також дуже важливо йти в ногу, дивитися в один бік. Ми з Льошею читаємо одні й ті ж книги, нас цікавлять одні теми".

Зірка зізналася, що їй дуже сильно пощастило з чоловіком, і він досі кожен день їй освідчується. "Ми б всі свої річниці святкували як весілля. Він каже: "Я знову хочу, щоб ти вдягла білу сукню, я вбрався, я хотів би гостей купу". Ми і будемо так робити, просто зараз пандемія, куди купу гостей? Але ми дочекаємося моменту і ще раз зіграємо весілля", - пообіцяла вона.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...