"Насправді процес ще не завершено": Екс-дружина Дзідзьо розкрила нові подробиці про розлучення

Колишня дружина українського артиста Дзідзьо, співачка Ярослава Притула, відома під сценічним псевдонімом SLAVIA, розкрила нові подробиці розлучення з артистом. Про сумний етап у житті виконавиця розповіла в інтерв'ю "КП в Україні", передають Патріоти України.

"Насправді я дуже хотіла, щоб все пройшло тихо. Не хотіла, щоб історія про наше розлучення набула такого розголосу, це не дуже приємна історія. Так, для мене ця історія пережита, але мені не хотілося привертати до себе увагу саме таким чином. Думала, все пройде тихо, мирно, ми просто розлучимося, і ніхто про це знати не буде", – зазначила вона.

За словами Ярослави, вийшло все навпаки через те, що телеведуча Катя Осадча "підловила" Дзідзьо, та він все розповів. "Я навіть не знала, що він зізнається, побачила вже по телевізору. Прокидаюся вранці, а у мене безліч пропущених дзвінків, всі месенджери розриваються від повідомлень. Мені навіть стало страшно, це було схоже на якийсь Армагеддон. Михайло, звичайно, такі речі не коментує, він відразу від коментарів відхрестився, і це все впало на мене. Я якийсь час витримала паузу, а потім зрозуміла, що рано чи пізно треба цю ситуацію прокоментувати", – поділилася SLAVIA.

Крім того, вона додала, що процес розлучення ще триває: "Ми ще не завершили всі етапи, не вистачає часу на папери. Раніше у Михайла не було часу, а тепер і у мене... Думаю, це більше формальність, цим займаються юристи Михайла".

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...