Настав час роздягатись і Зарицькій: Схудла солістка KAZKA показала себе в облягаючій сукні з декольте до пупка (фото)

Солістка українського гурту KAZKA Олександра Зарицька преобразилася на очах. Дівчина, яка втратила понад 20 кілограмів, кардинально змінилася, і в ній важко впізнати ту дівчину, яка кілька років тому брала участь у шоу "Голос країни" та "Х-фактор", зазначають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм 29-річна виконавиця опублікувала нове фото, яке справило справжній фурор. Публікацією Олександра Зарицька анонсувала вихід нової композиції гурту KAZKA - AVTOVIDPOVIDACH (автовідповідач).

У кадрі Олександра Зарицька постала у чудовому вбранні – облягаючій чорній сукні в паєтках з акцентом на талії та декольте до пупка.

"Бомба", "Дівчина з чистою душею і величезним серцем!", "Саша, ви найкраща", "Шикарна, заперечень немає", "Вау красуня", "Худнеш, молодець", "Красуня на всю голову", - захоплюються фоловери.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...