Настя Каменських зняла обручку - її та Потапа запідозрили в розставанні

Настя Каменських і Потап вже більше трьох років разом, як пара, не рахуючи багаторічної співпраці, як колег. Робочі або особисті, їх відносини завжди здавалися вкрай гармонійними, передають Патріоти України.

Однак зараз шанувальники зіркової пари запідозрили недобре: в Україну з-за кордону Потап і Настя повернулися окремо, в соціальних мережах співачки з'являються сумні пости та ін.

А недавнє фото і зовсім змусило всіх бити тривогу - на своїй сторінці в Instagram Каменських опублікувала знімок, на якому видно, що обручка з її пальця зникла. Сумнівів додали і міркування співачки про те, як для неї змінилося поняття дому за останній час.

Розглядаючи фото співачки, зроблені в поїзді по дорозі до Києва, фанати звернули увагу, що і очі у Каменських стали надзвичайно сумними. Інтернет-детективи тут же почали припускати, що між Каменських і Потапом проскочила чорна кішка.

Свої припущення вони поспішили висловити в коментарях до знімків:

"А скільки суму в очах..."

"Они с Потапом расстались?"

"А где Ваш любимый? Что то давно его не видно".

"Потапе...чи як тебе там...?! Вертайся до жінки...!!!"

"..ооо..а де обручка?..."

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...