Наталя Могилевська на Водохреща безстрашно пірнула в ополонку, перед цим похизувавшись все ще чудовою фігурою

Могилівська

Співачка Наталя Могилевська на свято Водохреща вирішила не відставати від шанувальників та поринула у Дніпро, зазначають Патріоти України.

В Instagram співачка опублікувала знімок, на якому позувала на вулиці в одному злитому смугастому купальнику, який чудово демонстрував її постать й показав, що зірка знаходиться у чудовій формі.

«Поки всі позують у купальниках на закордонних курортах, я залишаюся вірною рідному Дніпру. І мені тепло, бо мене зігрівають серця моїх співгромадян», — підписала вона світлини.

Також Наталя виклала свої міркування про користь занурення у крижану воду.

«Переохолодження для організму. Це взагалі корисно? Точно? Після занурення у крижану воду у людини частішає пульс й підвищується артеріальний тиск, також звужуються судини, а організм ніби пронизує струмом, тому людина почувається свіжо й бадьоро. Причина цих процесів — сильний стрес. Потім ми відчуваємо задоволення, приплив сил, енергію, холод вже зовсім не відчувається, а все завдяки ендорфіну, тому самому гормону радості. Такий струс для всього організму змушує імунну систему працювати у посиленому режимі», — написала вона.

Більшість шанувальників захоплювалися сміливістю співачки. Але були й такі, хто писав, що Наталя у термобілизні, тож їй не холодно.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...