Наталія Могилевська показала себе без макіяжу - фанати дуже здивувалися (фото)

46-річна Наталія Могилевська наважилася показати своє справжнє обличчя. Виконавиця опублікувала знімок, на якому з'явилася абсолютно без макіяжу. Шанувальники були дуже здивовані, передають Патріоти України.

Відома українська співачка, яка все життя бореться із зайвою вагою, останній рік пильно стежить за своїм харчуванням. Наталія Могилевська харчувалася за принципом інтервального голодування, вже багато років не їсть м'яса, вживає багато корисних фруктів та овочів. Завдяки цьому артистка добре схудла, а також ніби помолодшала на кілька років.

В особистому обліковому записі в Інстаграм зірка українського шоу-бізнесу опублікувала фотографію, на якій постала абсолютно без макіяжу. На селфі, зробленому в машині, Наталя Могилевська постала у чорному пуховику та напівпрозорих протисонцевих окулярах. Вона залишила волосся розпущеним, а у вуха вділа золоті сережки.

Варто зазначити, що Наталя Могилевська може похвалитися гарною рівною шкірою без вад, ідеальним тоном обличчя, відсутністю чорних крапок, почервоніння та глибоких зморшок. На це звернули увагу і її численні шанувальники, які обсипали її компліментами, відзначаючи, наскільки вона прекрасно виглядає без косметики. "Красуня", "За натуральність", "Бездоганна", "Яка гарна", "Яка гарненька", "Ой, така класна, справжня", - пишуть фоловери.

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...