"Наталю, що ти пила": MELOVIN розніс пропозицію Могилевської запровадити державною російську мову

Український співак MELOVIN прокоментував слова своєї зіркової колеги Наталії Могилевської щодо запровадження трьох державних мов. Так, нещодавно виконавиця запропонувала, щоб після перемоги у війні з Росією, в Україні були українська, російська та англійська мови, передають Патріоти України.

Зі свого боку, Костя Бочаров (справжнє ім'я MELOVIN – Ред.) заявив, що українці мають зрозуміти, наскільки важливо відмовитися від російської мови назавжди. Як поділився виконавець у "Зірковому шляху", висловлювання Могилевської – це абсурд.

"Ну це ж п**дець. Я не знаю, як це можна перекрутити собі в голові, щоб сказати таке взагалі під час війни, і не лише під час війни, думку про те, що в Україні повинна бути друга мова державна. Мова агресора, який напав на нашу країну. Наталю, що ти пила?" – прокоментував MELOVIN.

Знаменитість також поділився, що сам він виріс в російськомовному середовищі. Втім, тепер він прагне ідеально вивчити українську. Також співак зізнався, що дуже агресивно ставиться до всього російського.

"Під час війни я таким русофобом стаю і таким агресивним… Мені самому було гидко, коли йшов магазином у Львові і чув російську мову. Мені ставало лячно, жахливо всередині, тому що це вже як тригер для підсвідомості: той, хто зараз вбиває моїх колег, друзів, людей на передовій – це Московія з російською мовою. І тепер я зовсім не розумію фрази "Какая разница, на каком говорить". Велика різниця!" – додав він.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...