Наташа Корольова розповіла про шлюб з Ніколаєвим та перший секс

Співачка Наташа Корольова, яка напередодні свого дня народження запропонувала тост з відомої пісні Ігоря Ніколаєва, нерідко згадує період життя з першим чоловіком. Про це вона зізналася в ефірі шоу «Зірки зійшлися», передають Патріоти України.

Корольова була молода і мріяла стати зіркою. А Ніколаєву вдалося не тільки розкрити її талант, зробити відомою й популярною, а й закохати в себе. Пара стала жити разом і розписалася у 1992 році.

За визнанням Наташі, ексчоловік не влаштував їй весілля мрії з лялькою на капоті, пишною сукнею та музикою Мендельсона. Урочистість пройшла вдома тихо й затишно. Це було повністю рішення Ніколаєва, і він все організував.

Попри молодість, Корольова не поспішала ділитися з мамою та подругами подробицями особистого життя. Змовчала вона і про перший секс. «Ця тема навіть не підіймалася, я по-іншому вихована, щоб розповідати про такі речі. Я була вихована правильно й строго: вийшла заміж, і тільки після трапився перший секс. І з мамою не треба було це обговорювати», — уточнила співачка.

У шлюбі з Ніколаєвим співачка прожила до 2001 року, після чого пара вирішила розлучитися. Розлучення Ніколаєва та Корольової стало справжнім шоком для всіх шанувальників пари. Союз Дельфіна і Русалки здавався непорушним. Але на горизонті з'явився стриптизер Сергій Глушко, який підкорив співачку.

За словами Корольової, її мамі, Людмилі Поривай потрібен був час, щоб звикнути до нового зятя та розгледіти в ньому особистість. «У мами з зятями завжди добре, їй вдалося якось так зробити, що їй з ними відмінно і комфортно, а мені буває по-різному», — пожартувала Наташа.

Все ж співачка вважає себе щасливою. Вона не раз демонструвала, як уміє веселити і веселитися. А чоловік малює її портрети. Наташа Корольова і Сергій Глушко є фігурантами бази «Миротворець» за свідоме порушення державного кордону України та участь в спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...