Натякнула на стать майбутньої дитини: Вагітна Осадча поділилася фото з відпочинку

Українська телеведуча Катерина Осадча успішно поєднує роботу і відпочинок. Так, зірка перебувала на зніманнях в Одесі і влаштувала собі відпочинок біля моря. Літніми кадрами вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

На фото ведуча позує в синьому суцільному купальнику, який підкреслює вагітний живіт зірки. Образ Катя доповнила кольє та сонцезахисними окулярами. Також ведуча продемонструвала образ в легкому літньому сарафані на бретельках. Сарафан Осадча поєднала зі зручним світлим взуттям.

"Використовувати кожну хвилину літа за призначенням. У відрядження поїхати і встигнути в морі покупатися - done. Полетіли далі", - написала Осадча під знімком і залишила картинку у вигляді двох дівчаток. Підписники припускають, що Катя чекає на дівчинку, про що натякає в пості.


"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...